ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΦ ΜΑΣ

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΦ ΜΑΣ

Απόλαυση με την εγγύηση Υφαντής!

Γεμιστά λουκάνικα, ταλιατέλες με λουκάνικο και κρασί, σούπα με προσούτο και τζίντερ, μικρά Tramezzini με γαλοπούλα, σαλάτα με προσούτο, Parizaki cake και πολλά, πολλά άλλα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Ένα όνομα, μοναδική ποιότητα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Δείτε τη λίστα των προϊόντων!

Είναι στην διάθεσή σας ο κατάλογος προϊόντων που παράγονται και διανέμονται από την εταιρία ΥΦΑΝΤΗΣ που δεν περιέχουν γλουτένη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 • FERRANO

  FERRANO

  Αλλαντικά αργής ωρίμανσης! Ενημερωθείτε για τη κλασσική σειρά αλλαντικών αργής ωρίμανσης Ferrano Υφαντής. Προσούτο, γαλοπούλα, μορταδέλα, σαλάμι αέρος, bacon πανσέτα και πολλά άλλα!

  Περισσότερα

 • ΛΑΧΑΝΙΚΑ

  ΛΑΧΑΝΙΚΑ

  Φρεσκοκομμένα, νόστιμα, θρεπτικά! Μετά από μελέτη και γνώση, ο Υφαντής προχωρά στην δημιουργία μιας νέας κατηγορίας προϊόντων. Των κατεψυγμένων λαχανικών. Έμπειροι και καταρτισμένοι άνθρωποι του Υφαντή βρίσκονται σε κάθε στάδιο παραγωγής.

  Περισσότερα

 • ΣΑΛΑΤΕΣ

  ΣΑΛΑΤΕΣ

  Ένα όνομα, μοναδική ποιότητα! Παραδοσιακό τζατζίκι, Ρώσσικη, τυροσαλάτα, ταραμοσαλάτα, τονοσαλάτα αλλά και ντιπ γιαουρτιού και BBQ. Χωρίς συντηριτικά! Χωρίς γλουτένη!

  Περισσότερα

 • ΠΙΤΣΕΣ

  ΠΙΤΣΕΣ

  Δοκιμάστε τις Πίτσες Υφαντής, θα ξετρελαθείτε! Όλη η γεύση των αλλαντικών Υφαντής σε μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς. Pizza Rock 'n' Roll, Μοτσαρέλα-Ντομάτα, Ζαμπόν-Μπέικον και Pizza Special.

  Περισσότερα

 • ΟΙ ΣΥΝTΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΦ ΜΑΣ

  ΟΙ ΣΥΝTΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΦ ΜΑΣ

  Απόλαυση με την εγγύηση Υφαντής, γεμιστά λουκάνικα, ταλιατέλες με λουκάνικο και κρασί, σούπα με προσούτο και τζίντερ, μικρά Tramezzini με γαλοπούλα, σαλάτα με προσούτο, Parizaki cake και πολλά, πολλά άλλα!

  Περισσότερα


<i>Διαλέγεις Υφαντής...διαλέγεις ποιότητα!</i>
HACCP

HACCP

Hazard Analysis &
Critical Control Points

eqa-logo

ISO 22000

Διασφάλιση ποιότητας σε όλο το μήκος της αλυσίδας παραγωγής

BRC

Food Safety

Διασφάλιση διαχείρισης &
ποιότητας των τροφίμωνH υψηλή τεχνολογία και η σωστή φροντίδα, σας εξασφαλίζει την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων Υφαντής.